Polícia chytila zlodejov v deň krádeže. Z kvetinárstva ukradol ruže a peniaze.Z internátnej izby zmizol notebook. Jazdil bez vodičského preukazu

13.03.2009 Celý región

Polícia chytila zlodejov v deň krádeže: Vranovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže troch mužov a jednu ženu z Vranova a okolia vo veku 33 – 43 rokov.
Obvinení sa vo štvrtok (12.3.2009) v čase okolo 8:00 h vlámali do záhradnej chatky v záhradkárskej osade zv. Topľa 2 vo Vranove n/Topľou. Odtiaľ odcudzili záhradkárske náradie a sudy z pozinkovaného plechu, čím majiteľovi spôsobili škodu vo výške 49,84 €.

Z kvetinárstva ukradol ruže a peniaze:
Humenskí policajti vyšetrujú včerajšiu krádež vlámaním do jedného z miestnych kvetinárstiev.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa do kvetinárstva vlámal počas noci zo stredy na štvrtok. Dnu sa dostal po rozbití okna, kde následne povyvracal kvety aj s vázami, ktoré boli na poličke za oknom a z registračnej pokladne ukradol 30. - € v minciach a taktiež ukradol aj 20 ks žltých rúži a 80 ks bordových rúži. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 570. - €.

Z internátnej izby zmizol notebook:
Na polícií v Prešove oznámil včera 19 ročný mladík z Ľubochne (okr. Ružomberok) krádež vlámaním do svojej internátnej izby.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa do izby na 4. poschodí jedného z prešovských vysokoškolských internátov vlámal včera v čase medzi 11:30 h a 12:30 h. Bez zjavného použitia násilia prekonal uzamknuté dvere, vošiel dnu a zo stoličky uprostred izby ukradol notebook. Okradnutému študentovi vznikla škoda 600. - €. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

Vlámanie do cukrárne:
V noci zo stredy na štvrtok sa zatiaľ neznámy páchateľ vlámal do jednej z popradských cukrárni.
So sebou si zobral jednu obloženú žemľu, jednu plechovku coly a syrové korbáčiky. Spôsobená škoda je vyčíslená na 104. - €. Polícia začala v prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Jazdil bez vodičského preukazu:
Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili včera vranovskí dopravní policajti 34 ročného muža z Vranova n/Topľou.
Obvineného Vranovčana viedol včera podvečer cez obec Ondavské Matiašovce osobné auto Renault Espace. Tu ho zastavila policajná hliadka zo Slovenskej Kajne. Pri kontrole policajti zistili, že nie je držiteľom vodičského preukazu a taktiež, že mu bol uložený zákaz činnosti riadiť motorové vozidlá všetkých druhov po dobu 12 mesiacov.
 

Vyberte región